14 de novembre 2023

LLIURAMENT PREMIS

Dissabte 11 de novembre es van lliurar els premis del 30È Certament Literari d'adults i 9È juvenil de Cartes de Desamor 2023. Les cartes guanyadores del Certamen han estat “Arreveure”, en català i “la Posada de la Rosa Roja” en castellà, categoria adults. En la categoria juvenil, els premiats van ser, en llengua catalana, la carta “Ferides” i “Quiero saber si existes”, en llengua castellana.

El sopar literari del Certamen, celebrat a la braseria Escofet de Pardinyes, va comptar amb més d’una vintena d’assistents, entre ells, dos dels premiats: la lleidatana Eva Caselles, autora d’Arreveure i Alejandro García González de Segovia, autor de Quiero saber si existes, en castellà. el president d'Orverpard i la Regidora de Cultura d el'Ajuntament de Lleida, Pilar Bosch, van donar els premis.

Els premiats van conèixer el funcionament d'Orvepard, així com la trajectectòria del concurs. A més de visitar l’exposició de 406 fotografies en blanc i negre i color de “Pardinyes, el barri darrera de l’estació” de Joan Torné. Finalment, diumenge al matí, van realitzar una visita guiada a la Seu Vella de Lleida.